RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frp vil nå «folk flest»


Anders Nordby leder nominasjonsarbeidet i Bydel Sagene for Frp sin del.
Anders Nordby leder nominasjonsarbeidet i Bydel Sagene for Frp sin del.
Nominasjonsprosessen i partiene har tradisjonelt vært i lukkede rom. Det ønsker Frp å gjøre noe med.

SAGENE: – Vi ønsker å gå bredest mulig ut for å skaffe kandidater til vår bydelsliste. Vi ber om innspill, oppfordrer Anders Nordby (Frp).

Nominasjon til kommunevalget neste år er igang, så også hos Frp lokalt. Nytt denne gangen er at «hvem som helst» kan få stå på listene.

– Men de som foreslås må enten være eller bli medlem av partiet. At de er medlem nå er ikke nødvendig. Men de må melde seg inn før valget, sier Nordby.

– Hvorfor dette grepet?

– Mitt inntrykk er at det har vært veldig lukket. Vi ønsker åpenhet om prosessen, vi har ingenting å skjule. Håpet er at dette kan skape mer engasjement, sier Nordby.

– Det er jo ikke stor oppmerksomhet om bydelsutvalgene generelt. Men de tar beslutninger som berører folk, sier han, og fortsetter:

– Kandidaten bør ha litt engasjement for bydelen og det lokale. Vedkommende skal jobbe for å få frem Frp sin politikk lokalt, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere