RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Førpremierer på Den store kinodagen


 
 
Bakgrunnsinformasjon om førpremierer i helgen.

DEVIL:

En gruppe mennesker sitter fast i heisen, og oppdager at djevelen er blant dem...

Fem fremmede i Philadelphia starter dagen med sine dagligdagse gjøremål. De går inn i et kontorbygg og så inn i en heis. I denne trange heisen blir de tvunget til å dele den begrensete plassen med fremmede. Ingen sier noe til hverandre. De skal bare dele denne plassen i et par øyeblikk. Det som tilsynelatende er en tilfeldig hendelse viser seg å være noe helt annet da heisen setter seg fast.MACHETE:

Han lot til å være en hvilken som helst løsarbeider fra gaten, og den perfekte syndebukk for et uryddig politisk mord. Men han viste seg å være Machete (Danny Trejo), en legendarisk ekspolitimann med en dødelig innstilling. Machete er den siste filmen fra forfatter/regissør Robert Rodriguez (Predators, Sin City, From Dusk till Dawn) og er co-regissert av Ethan Maniquis.MUMMITROLLET – KOMETEN KOMMER!

Slå følge med de søte Mummiene og vennene deres i denne spennende stereoskopiske filmen Mummitrollet - Kometen kommer! En dag oppdager Mummitrollet at noe merkelig har hendt i Mummidalen - grått støv dekker alt, himmelen og elven, trærne, bakken og til og med Mummihuset! Mummitrollet løper for å spørre den oppvakte Sniff om han vet hva som skjer. Sniff erklærer at dette er slik ting pleier å se ut like før jorda møter en fryktelig skjebne som kommer ovenfra.THE OTHER GUYS:

NYPD etterforskerne Christopher Danson og P.K. Highsmith (Dwayne Johnson og Samuel L. Jackson) er de verste og høyest elskede politimennene i New York City. De får ikke tattooer, de gir tattooer til andre. To skrivebord bort og ett tilbake sitter etterforskerne Allen Gamble (Will Ferrell) og Terry Hoitz (Mark Wahlberg). Du har sett dem i bakgrunnen på bilder av Danson og Highsmith, ute av fokus og med lukkede øyne. De er ikke helter - de er «the other guys».UNSTOPPABLE:

Chris Pine spiller Will, en av flere unge menn som blir hyret inn for å erstatte de eldre mer erfarne, men også dyrere arbeiderne i et togfirma. For ham er det kun lønnen som er viktig og en mulighet for videre karriere. Han blir plassert i et team med erfarne Frank (Denzel Washington) som snart må gå av selv om han både elsker jobben sin og tog. Gjennom en serie tabber ruller, The Beast, et tog fullt av farlige kjemikalier ut fra togstallen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere