RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BILTYVERI: 19-åringen fra Frogner brøt opp hengelåsen på et garderobeskap på Elexia på CC Vest og stjal en Audi A6. Nå er han dømt for dette og et annet grovt tyveri av samme type på Elexia Lilleaker.
BILTYVERI: 19-åringen fra Frogner brøt opp hengelåsen på et garderobeskap på Elexia på CC Vest og stjal en Audi A6. Nå er han dømt for dette og et annet grovt tyveri av samme type på Elexia Lilleaker. Foto: Foto: Arkiv

Først stjal han nøklene, så stjal han bilene

Brøt seg inn i garderobeskap på treningssentre og stjal to biler.

OSLO TINGRETT: En 19 år gammel gutt fra Frogner kom med en uforbeholden tilståelse i Oslo tingrett nylig.

To ganger på to måneder besøkte han treningssentrene til Elexia på Lilleaker (10. april) og CC Vest (3. juni). Her brøt han opp hengelåsen på skapene og fikk med seg nøklene til en Audi A6 og en Audi A5 kabriolet. Begge bilene ble stjålet fra parkeringsplassen.

Den ene bilen ble brukt i nesten fire måneder før 19-åringen ble tatt av politiet etter en biljakt over fortau og kollektivfelt.

Bilene hadde da fått nytt registreringsnummer som ble stjålet fra en bil parkert på Ahus 30. april.

Begge bilene er kostbare med en beregnet verdi på 414.000-450.000 kroner. Begge bilene er kommet tilrette igjen, men har fått noen skader.

Samfunnsstraff

I tillegg til bilnøklene fikk 19-åringen med seg lommebøker, adgangskort, mobiltelefoner, solbriller fra garderobeskapene.

Mannen ble i Oslo tingrett dømt for to grove tyverier, to simple tyverier, bruk av falske dokumenter, ulovlig oppbevaring av våpen (softgun og luftpistol), unnlate å stanse for politiet, uaktsom bilkjøring og kjøring uten gyldig førerkort.

Straffen ble satt til 144 timers samfunnsstraff som må gjennomføres i løpet av seks måneder.
 

Les også:

Ungdomsraner (18): – Det er bare å ta imot straffen og takke gud for at vi bor i Norge

Kvinne (78) må betale 100.000 kroner etter fyllekjøring
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere