RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Første av fire årsmøter i Samfunnshus Vest


 
 
Ingen vet hva som skjer med Samfunnshus Vest. Mindretallet i styret står bak kveldens ekstraordinære årsmøte, mens flertallet i styret har innkalt til en annen dato.

RØA: Det er ingen ende på konfliktene i Samfunnshus Vest. Styreleder Randulf Riderbo mener den innkallingen han har sendt ut til ekstraordinært årsmøte i kveld, mandag, er riktig og at det ikke er verken lov eller mulig av styreflertallet å utsette møtet.

Styreflertallet mener at Riderbo har tatt seg til rette og sendt ut innkalling uten at denne er forelagt styret på forskriftmessig måte. De mener at innkallingen inneholder feil og hevder at de ikke får tilgang til medlemsregistret over andelseiere. Dermed kommer de heller ikke ut med informasjon til sine eiere mener disse styremedlemmene.

I tillegg til to ekstraordinære årsmøter er det også vedtatt to forskjellige ordinære årsmøter, med de samme aktørene på hver sin side av bordet.

Mye tyder på at hele saken rundt Samfunnshus Vest kan havne i rettsapparatet i og med at flere advokater nå også er involvert i prosessen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere