RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Første gressbrann

Mye er sesongbetonet. Gressbranner på våren kommer bestandig.

manglerud politidistrikt

Politiet noterte den første i år på onsdag.

Klokken 14 ble det meldt om at det var observert røyk på Hovedøya sør i Nøklevann. Det var mistanke om at en fisker kanskje hadde fyrt opp bål, men ingen var å se.

Derfor tok man seg ut på øya, og der ble det sett 4-5 arne-steder. Varmen ble slukket.

Men da politiet var der, oppdaget de også to bøtter med småfisk. Dette viste seg å være ulovlig agn. Fisken ble destruert.

– En litt spesiell første registrering av gressbranner i år, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud.

– Men med denne er det all grunn til å minne om at det kan bli tørt i gresset, og at uforsiktighet kan føre til skader.Andre saker fra Manglerud-politiets logg:

Kjørte i kollektivfeltet

MOSSEVEIEN: Mandag morgen ble en bil stoppet på Mosseveien ved Ulvøya. Den hadde kjørt i kollektivfeltet. Den 31 år gamle føreren fikk et forenklet forelegg for dette. Han ble også ilagt gebyr for ikke å bruke bilbelte.

Kjørte stor og stjålet henger

LAMBERTSETER: Mandag kveld kom en patrulje over en meget stor henger etter lastebil på Lambertseter. Doningen var ikke godt nok merket, hadde ikke lovpålagt følgebil, og det var mistanke om at den var for stor.

Etter hvert ble det også klart at den var stjålet.

To karer fra Latvia på 28 og 29 år ble pågrepet og kjørt til arresten.

Viking ble rekvirert for å få bort kjøretøyet.

Tatt med narkotika

ABILDSØ: Politiet stoppet mandag kveld en kvinne i Enebakkveien på Abildsø. Det ble funnet noe narkitika på 20-åringen, og dermed vanket det anmeldelse.

Hadde ikke førerkort

PRINSDAL: Tirsdag kveld ble en bil stoppet i Nedre Prinsdals vei. Den 33 år gamle sjåføren hadde ikke førerkort, og ble anmeldt for det. Faren hans hentet bilen.

Brann i søppelkasse

HAUKETO: Brannmelding kom onsdag formiddag fra Hauketoveien 16. Det viste seg at det brant i en søppelkasse. Vaktmester fikk slukket før det ble særlig skade. Dermed var barnnvesenets oppgave bare å få luftet ut.

Tatt for nasking

BJØRNDAL: En 16 år gammel gutt ble onsdag formiddag tatt for å ha nasket i REMA 1000 i Slimeveien på Bjørndal. Han ble anmeldt av butikken.

Ble frastjålet smykker

MANGLERUD: Så skjedde det igjen. En eldre dame ble kontaktet av tre kvinner i Manglerud senter. Konkret hendelsesforløp er noe uklart, men resultatet var at den 76 år gamle damen ble frastjålet smykker og satt igjen med noe juggel.

Det er oppgitt signalement på den ene raneren - det var en ca. 30 år gammel kvinne med langt, blomstret skjørt.

Politiet advarer nok en gang: – Vær forsktig om ukjente tar kontakt!

Stjal vitaminer

RYEN: Nok en melding om nasking kom til politiet onsdag kveld. Tre personer hadde forsynt seg med vitaminer fra en forretning i Ryensvingen. Der-etter stakk de.

Kjørte for sakte

SKULLERUDDUMPA: En ting er å kjøre for fort, men når man kjører alt for sakte, vekker det også mistanke. Onsdag kveld registrerte en patruljebil «snegle-kjøring» på E6 i Skullerud-dumpa. Det gikk bare i 50 i 80-sonen.

Bilen ble stoppet. Den 32 år gamle mannen kunne ikke gi noen god forklaring på hvorfor han tok det så med ro, og politiet fant hellere ikke ut noe spesielt.

Derimot ble det en reaksjon på grunn av at bilen hadde sotede sideruter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere