RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Første seier i 2.divisjon

I første serierunde tapte Groruddalen Ballklubb. Men da laget dro til Nordstrand i andre serierunde, var det virkelig sus over gutta.

Nordstrand: De revansjesugne groruddølene viste ingen respekt for hjemmelaget. Allerede etter ti minutter satte Dag Bjørgum ballen bak Mercantine-keeperen. Fra den scoringen dreide det seg bare om hvor stor seieren kom til å bli.
Lang tå
Christian Gauseth satte den andre scoringen etter å ha fintet seg fri innenfor 16-meteren. Så var det Jamal El Mazari sin tur. Jamal dro seg fri fra et par motstandere før han la ballen inn foran mål. Inne foran kassa var det en lang Mercantile-tå som sørget for 0-3 til gjestene.
Dag Bjørgum scoret sitt andre mål for dagen rett før pause.
I andre omgang scoret Jørand Skogseide. Før Anders Hatlén headet ballen i mål og sørget for at det stod 0-6 til GBK-gutta da dommeren blåste av kampen.
Neste kamp venter Kvik/Halden på den andre banehalvdelen, og om GBK-gutta spiller slik de gjorde lørdag, har Østfold-laget all grunn til å skjelve i buksene...

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere