RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Første tur ved den nye stien

Tirsdag ble den nye turveien i bydel Bjerke åpnet. Varaordfører Svenn Kristiansen klippet snora.

Bjerkedalen: Det ble en høytydelig markering da Friluftsetaten inviterte til åpning av en ny turvei i bydel Bjerke. Øverst i Brobekkveien ble den 500 meter lange turveien innviet.
Turveien går langs bekkedraget fra Brobekkveien til Økernbråten. I forbindelse med turveien er også 80 meter av bekkeløpet, som tidligere lå i rør, åpnet.

Stort oppmøte

Det var stort oppmøte da varaordfører Sven Kristiansen klippet snora og erklærte turstien for åpnet.
Etter åpningshøytidligheten ved barnehagen i Brobekkveien 1, gikk turen nedover langs bekken. Der fikk tredjeklassinger fra Årvoll skole anledning til å teste om bekken duger som barkebåt-elv.
Det hele foregikk med stemningsfull bakgrunnmusikk. Mona Hansen fulgte nemlig vandringen med vakkert seljefløytespill.

Elveforum

Det var lite tvil om at det var bekkeløpet som skåret høyest hos tredjeklassinger fra Årvoll. En liten bonus fikk de underveis da Karsten Sølve Nilsen fra Oslo Elveforum fortalte om livet i bekken .
Turen ble avsluttet i bunnen av turstien der turgåere ble invitert på en liten servering. Voksne og små turgåere ble servert kaffe, kaker og frukt etter en trivelig tur langs den nye stien.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere