RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Første vinterdag

Så ble det denne gangen som alle andre første vinterdager. KAOS. For om værvarslingene hadde gitt klare signaler om at årets vintersesong skulle begynne onsdag morgen, kom den like overraskende på mange.

VÅRE BYDELER: Det var litt over klokken seks de første snøfjonene dalte fra himmelen, og det tok ikke lange tiden før politiet fikk de første meldingene om hva første vinterdag betyr.

Ikke farbar

På Bjørndal fikk beboerne igjen bekreftet at å bare ha Slimeveien som atkomst, skaper problemer.

Det tok ikke lange tiden før veien var så godt som ikke farbar. Bilene sto på blanke sommerdekk i begge retninger.

Betydelige problemer

Samme forhold i Nordstrandveien mellom Mosseveien og Sæter, og på Enebakkveien ved Stensrud Landhandel smalt to biler solid i hverandre front mot front.

Dette skapte betydelige problemer, og bilrekken innover gikk vesentlig saktere enn vanlig i morgenrushet. Først litt før klokken ti hadde Viking fått fjernet begge bilene.

Problemer ble det stort sett i alle bakker, men politiet melder at om det har vært mange småuhell, har ingen resultert i alvorlige personskader.

På med vinterdekkene

Bilopprettingsfirmaer vil imidlertid ha nok å gjøre de nærmeste dagene.

Med onsdagsmorgenens snøfall bør alle nå ha fått advarselen: Vinteren er her, og det betyr blant mye annet at det er tid for å få på vinterdekkene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere