RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Frustrerte fruer ankommer Oslo

Silvia Papas fra Italia er dronningen av pop-art. Lørdag 26.april stiller hun ut sine bilder på Galleri Pingvin.

Silvia Papas (f.1968) kjører motorsykkel og spiller volleyball. Hun er født og oppvokst i Padova i Italia. Tross ung alder har hun suksessfull karriere som scene-, mote- og billboard designer i Italia og Hellas bak seg. Nå er hun kunstmaler på heltid.

Utstillingen på Galleri Pingvin er en visuell beskrivelse og fortolkning av kvinner i forbrukersamfunnet, og deres streben etter perfeksjon.

Med andre ord blir det mange frustrerte fruer å se på Rapport fra i dag

Silvia er en ung og moderne kvinne - og hun er dønn tilstede. Hun observerer og analyserer dagens vestlige samfunn. Bildene er en rapport fra i dag. Oftest retter hun søkelyset på sine medsøstere. Uttrykksformen er pop-art.

Hun er en fantastisk tegner og har en rå, men allikevel elegant stil. Grunnfargene går i sølv, grått, svart og hvitt. Enkelte elementer i bildene aksentueres med kraftige farger - f.eks. rødt. Hun har stillet ut 9 ganger i New York. Er dessuten medlem av den kjente 4 Women Groupe.

Galleri Pingvin ligger i Møllergata 13.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere