RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frykter det mangler helhet


Ikke godt nok: Frode O. Hansen er en av mange som vil kreve at vegvesenet utreder konsekvenser for de mindre lokalveiene, eksempelvis Grorudveien.
Ikke godt nok: Frode O. Hansen er en av mange som vil kreve at vegvesenet utreder konsekvenser for de mindre lokalveiene, eksempelvis Grorudveien.
Frode O. Hansen fra Grorud tror prosjektet kun blir en liten lapp i systemet.

grorud: Frode O. Hansen er med i Lillomarkas Venner. Han fulgte spent med på hva som ble sagt under veimøtet på Grorud. Hansen frykter Fossumdiagonalen-prosjektet er altfor lite til å gjøre noe med de store miljøproblemene.
Man må se dette i sammenheng med kollektivtrafikken, bane, tog og buss. Vi må legge mer vekt på det enn å stadig bygge nye veier. Jeg synes nok prosjektet kunne vært mer i sammenheng dette, sier Hansen. Hansen frykter for beboerne i Grorudveien og Vestbyveien, hvor diagonalen får utløp.
Hvis vi får økt trafikk på de små lokalveiene stiller jeg et stort spørsmålstegn ved hele prosjektet. Dette må vi få bedre utredet. De som bor i nærheten vil få mer støy fra Østre Aker vei. Egentlig burde man lagt alt i tunnel, men jeg innser at det ikke er realistisk, sier han.
Hansen ser imidlertid store fordeler for dem som "mister" trafikken rett utenfor stuedøra. Under møtet ble det referert til Slettaløkka, hvor det dundrer i veggene til beboerne.
Et viktig poeng er at dette blir en stor fordel for beboerne. At vi unngår støyen fra Trondheimsveien, sier Hansen. Et krav han og flere andre vil trekke frem, er å få en bedret mulighet for krysning av Trondheimsveien når den blir bygd ned til miljøgate.
Denne planen er bare en lapp, og vil ikke løse de store problemer
Frode O. Hansen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere