Frykter ikke lagene bak

Med svært svak form er Furuset i ferd med å rote seg inn i nedrykksstriden. Spillerne tror imidlertid ikke på noen kamp for å overleve i eliteserien.

FURUSET 2
STORHAMAR 5

Furuset: Det går litt tungt om dagen. Selv om vi nærmer oss nedrykkssumpen, skal vi klare å henge med over streken, understreker Furusets Andreas Bogstad (27).
Søndag ble det nok en smell på Bogstad og lagkameratene. Med tapet for Storhamar på hjemmebane innser nå Furuset-spillerne at lagene bak tar innpå.
For etter en imponerende sesongstart, har det bare gått én vei for Furuset i det siste nemlig nedover.
Etter 25 spilte kamper har laget eksakt ett poeng i snitt per kamp, og det holder til den tredje siste plassen på tabellen. Lillehammer ligger på plassen bak, som er den mindre gjeve kvalikplassen, med sine 21 poeng. Helt i bunn er Trondheim med fattige 15 poeng på 24 kamper.

Viktig kamp fredag

Poengsankingen har vært svært mager for Furuset den siste tiden, så iskrigerne er nødt til å begynne med å ta poeng igjen hvis man skal holde hodet over bunnen. Fredag venter en god mulighet, da laget tar turen til Lillehammer.
Det blir veldig faktisk vår viktigste kamp til nå denne sesongen. Det blir viktig for oss å snu trenden så snart som mulig, og med en seier der får vi litt pusterom igjen, mener Bogstad.
Løperen tror laget tjente godt på å være nyopprykket tidlig i sesongen.
Vi hadde lettere for å overraske motstanderne da. Nå er nok de andre lagene mer obs på oss, tror han.

Tett kamp lenge

Furuset fikk en drømmestart på oppgjøret mot Storhamar, da Raymond Nielsen sendte groruddølene foran etter bare minutter.
1-0-ledelsen holdt lenge for vertene, men med tre scoringer i midtperioden snudde Storhamar kampen. Christian Sørensen reduserte i tredje periode, men nærmere kom heller ikke Furuset. Isteden puttet gjestene fra Hamar på ytterligere to scoringer, og tok dermed til slutt en komfortabel seier.
For oss var det likevel mye positivt å ta med fra kampen, for spillet var slettes ikke så dårlig. Selv om vi kanskje ikke fortjente poeng, så holdt vi i alle fall godt følge med dem en stund, oppsummerte Andreas Bogstad.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.