RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frykter ikke presset


FRYKTER IKKE PRESSET: - Vi er klare og 100 prosent forberedte, sier landslagsdebutantene Morten Fevang (34) og Espen Ruud (25)
FRYKTER IKKE PRESSET: - Vi er klare og 100 prosent forberedte, sier landslagsdebutantene Morten Fevang (34) og Espen Ruud (25)
Alt står på spill, men verken Morten Fevang (34) eller Espen Ruud (25) vet hva som venter Norge i VM-kvalifiseringskamper. De har ikke vært med før.

SPEAKER.NO: Det er skjebnekampen over alle skjebnekamper i moderne norsk landslagshistorie. Nederland mot Norge. Blir det spill i Sør-Afrika i 2010?

Tre poeng mot Nederland vil holde liv i mesterskapsdrømmen. Med tap senker mørket seg helt.

Detaljert fakta fra Norges kamper finner du her

Men den monumentale viktigheten av kampen til tross:

Ingen av de to tidligere klubbkompisene i Odd har vært med før. De står uten offisielle A-landskamper for Norge.

- Vi er klare, i form og hundre prosent forberedt, sier den ferske landslagsduoen til Speaker.no.

Peiling på fotball? Ta vår quiz her

Forsvarsgigant

Verken Fevang eller Ruud var med i 0-0-kampen mot Makedonia. Men i og med at Brede Hangeland er ute med to gule kort, kan det være aktuelt å kjøre Fevang inn fra start.

Alternativet er å skyve John Arne Riise inn fra venstreback og erstatte ham med Trond Erik Bertelsen, eller å flytte Jon Inge Høiland inn fra høyreback og la en annen fersking få sjansen - nemlig Espen Ruud!

WEB-TV: John Carew i vinden!

Uansett: Begge er i form og fullverdige erstattere hvis noe uforutsett skulle skje.

- Veldig moro å få sjansen. Hvis man presterer godt over tid i eliteserien, vet «Drillo» å verdsette det. Han er flink til å ta med seg de som til enhver tid er i form, sier Fevang.

Odd-kapteinen har vært en gigant for klubblaget - suveren i lufta, god med ballen i beina og kreativ i tankegangen. 34-åringen har gjort seg fortjent til nok en landslagssjanse, åtte år etter at han var med på en samling til Hong Kong med de hjemlige spillerne.

Les hele saken på Speaker.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere