*Nettavisen* Nyheter.

Frykter kapteinen har forlatt skuta

Ansatte ved sykehuset synes tidspunktet for avgangen er svært ubeleilig.

AKER SYKEHUS: Overlege ved Aker universitetssykehus Ragnhild Myklebust syns det er trist at direktøren slutter, og mener tidspunktet er svært ubeleilig i forhold til den pågående Hovedstadsprosessen.

Vi syns det er leit at hun sier opp i denne vanskelige tiden, og vi lurer på årsaken. Vi trenger en sterk kaptein på skuta, en som taler vår sak. Nå undrer vi på om kapteinen er i ferd med å forlate det synkende skip, sier Myklebust.

Etter det Lokalavisen Groruddalen kjenner til, vil sykehusstyret holde et møte i nærmeste framtid, hvor direktørens avgang vil være tema.

Direktøren må også ha en oppsigelsestid som alle andre. Hun kan ikke forlate roret så raskt. Og vi er naturligvis spente på hvem som blir ny direktør, sier Myklebust.

Myklebust forteller at det er stor urolighet blant de ansatte i forbindelse med den pågående sykehusreformen.

Alle er redde og plages av tanker om framtida. Vi trenger både akuttkirurgi og planlagt kirurgi for å ha et godt sykehus. Ellers er jeg redd pasientene vil komme til å lide, sier hun.

Føler dere at dere blir hørt?

Vi ansatte skriver nå en høringsuttalelse. Det blir et stort dokument. Men prosessen går veldig fort, og det kan virke som om alt er avgjort på forhånd, sier hun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.