Gå til sidens hovedinnhold

Frykter lastebilene tar snarveien

HUKEN: Leder av Stovner bydelsutvalg, Tore Ludt (SV), frykter at lastebilene fra Huken vil ta snarveien forbi Stovner-blokkene i fremtiden. Lovnaden fra Oslo Vei om at trafikken vil bli sluset ned Håvard Marthisens vei, tror han ingenting på.
Hvor er det folk stort sett kjører når de skal ned på Østre Aker vei? Jo, de kjører Fossumveien. Mange av disse lastebilene vil kjøre forbi blokkene på Stovner. Dermed vil de plage beboere som bor i dette området. Vi får 1.200-1.500 lastebiler med stein som kjører forbi Rommen skole, fotballbanen og mange av blokkene. Dette blir et miljøproblem, sier Ludt. SV-politikeren reagerer også på språkbruken i Oslo Vei sine planer for bygging av en tunnel fra Huken og ned til Stovner.
Det er ekstremt forskjønnende og misvisende av dem å kalle dette for en miljøtunnel, sier Ludt. Bård Aasen, bosatt i Bergensveien, reagerer også på tunnelplanene.
Her har de bare satt en strek mellom to punkter på et kart, uten at de har undersøkt hva som ligger under bakken, hevder han.

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus