RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frykter narkomiljø ved ungdomsklubb

Bydel Grünerløkka er skeptiske til at et nytt sprøyterom kan bli plassert ved siden av X-Ray Ungdomsklubb.

GRÜNERLØKKA: Bydelen og klubben frykter at ungdom vil komme i kontakt med narkotika-miljøet dersom sprøyterommet plasseres i området, skriver Nrk.no på sine nettsider.

Ett av to alternativer

Til nå har Maridalsveien 3 vært ett av to alternativer som har blitt vurdert om skal brukes til nytt sprøyterom. Klubben ligger rett ved siden av de aktuelle lokalene. Koordinator ved X-Ray, Faroq Faroqi, frykter hva som vil skje om sprøyterommet plasseres ved siden av ungdomsklubben.
Vi har bygd opp et veldig bra miljø her, og vi er redde for at det miljøet blir ødelagt, eller forstyrret. Vi er også redde for å finne sprøyter og at ungdommen kommer i kontakt med de som besøker det rommet der, sier Faroqi til Nrk. Kommunen har vurdert å etablere et nytt sprøyterom, der narkomane kan sette sprøyter rett ved siden av lokalene til ungdomsklubben. Men i en uttalselse, ber en enstemmig bydel Grünerløkka kommunen om å velge andre lokaler for denne virksomheten. I likhet med Faroq Faroqui frykter de at en slik plassering vil skade ungdommen og miljøet på X-Ray.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere