RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frykter serieraner


Bunnpris på Hasle ble mandag kveld ranet av en ung mann med slalåmbriller.
Bunnpris på Hasle ble mandag kveld ranet av en ung mann med slalåmbriller.
Politiet mistenker at samme mann har stått bak flere ran i Oslo den siste tiden.

Nat til torsdag ble YX-stasjonen på Tåsen ranet av en mann utstyrt med slalåmbriller og revolver. Det passer mistenkelig gpdt med beskrivelsen av raneren som slo til mot Bunnpris på Hasle mandag kveld.

Politiet fikk i følge Aftenposten melding melding om ranet på Tåsen klokka 4.22 natt til torsdag.

Mannen hadde i følge avisa truet betjeningen på YX-stasjonen i Tåsenveien på Tåsen i Oslo med revolver, og ifølge politiet mest sannsynlig forsvunnet til fots. Det samme skjedde altså på Hasle mandag.

- Store politistyrker søker etter gjerningsmannen. Vi er på stedet og gjør tekniske undersøkelser. Betjeningen er ikke kommet fysisk til skade, men det er en voldsom påkjenning å bli utsatt for denne typen ran, sier operasjonsleder Stig Tonsjø i Oslo politidistrikt til NTB natt til torsdag.

Politiet vil ikke opplyse hvor mye mannen fikk med seg, men han skal ha kommet unna med en del.

Gjerningsmannen ble fanget opp av overvåkingskameraet. Han er nærmere 1,80 høy, med normal kroppsbygning og halvlangt lyst hår. Han hadde på seg mørk lue, mørk genser med hvit skrift, mørk kamobukse og hadde maskert seg med slalåmbriller, skriver Aftenposten.

Signalementet, spesielt slalåmbrillene, stemmer overens med personen som ranet en Bunnpris-butikk i Grefsenveien mandag ettermiddag.

- Vi ser sammenhengen og mistenker at det er samme person. Det har vært usedvanlig mange ran den senere tiden. Alle ranene har vært utført av en person bevæpnet med revolver, sier Tonsjø.

Jakten på Bunnpris-raneren ble natt til tirsdag innstilt.

- Foreløpig har vi ingen formening om hvem dette er, men vi jobber med spor, sier Tonsjø til avisa

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere