RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frykter utkastelse


I kveld arrangeres et møte om husleieordningen på Håndverkeren. ARKIVFOTO
I kveld arrangeres et møte om husleieordningen på Håndverkeren. ARKIVFOTO
Etter snart to års kamp mot utkastelse er beboerne i Rivern slitne. I kveld arrangeres stormøte i et forsøk på å utsette lovendringa.

SAGENE: «Ingen utsettelse. Ingen endringer. Dette er det forstemmende resultatet når den nye forskriften for husleietilskudd for leietakere i husleieregulerte boliger blir lagt fram av byrådet i midten av desember. Kommunen har valgt å vende det døve øret til alle viktige innspill og advarsler fra høringsinstansene.»

Slik starter et innlegg fra aksjonsgruppa for leietakere i husleieregulerte leiligheter.

De er fortvilte over lovendringen som trer i kraft allerede 1. januar, og i kveld arrangeres et stormøte på Håndverkeren, der aksjonsgruppa i et siste forsøk vil få politikerne til å snu.

– Vi har fått beskjed om at alle de rødgrønne Oslo-partiene går inn for å utsette lovendringen, men moderpartiene henger litt etter, sier Merethe Hannestad fra aksjonsgruppa og Rivertzke boforening på Sagene.

Møtet er fra klokka 18-20 og på gjestelista står beboere, politikere og en lang rekke personer fra departement og kommune.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere