RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fulgte venninnens råd

Lene Mykjåland var trolig den som gliste aller bredest da Bettina Langlo Jevne nylig sa ja til Røa.

Asker: Ikke bare kan hun glede seg over mer tid sammen med bestevenninnen, men samtidig skjønte hun at hennes overtalelsesevner er gull verdt.
Jeg har vel egentlig prøvd å overtale henne til å komme hit helt siden jeg begynte i Røa (før fjorårssesongen, journ.adm.). Det blir veldig morsomt å spille sammen, understreker Lene.
Fra før tilbringer de to stortalentene allerede masse tid sammen ettersom de også bor i samme leilighet. Nå blir det enda mer tid i fellesskap når de også skal trene og spille for samme lag. Bettina legger ikke skjul på at Lene hadde mye å si for avgjørelsen.
Det var en vanskelig avgjørelse, men det var det beste tilbudet også med tanke på tid og penger. Og Lene var også veldig ivrig på at jeg skulle komme, gliser 19-åringen som kom fra Asker.

Går for gull
Nettopp Asker var motstander i kveldens treningskamp. Der fikk Bettina sin Røa-debut, da hun ved pause kom inn som midtspiss.
Nå ser stortalentet fram mot en spennende sesong i Røa, der hun håper å score mange mål.
Det hadde vært moro å bli en skikkelig goalgetter. Jeg vil gjerne hjelpe Røa til å ta både serie- og cupgull, understreker Bettina som kan spille både på siden og i midten i angrepsrekka.

Fortjent tap
Mot Asker fikk Bettina & Co. en svært vanskelig oppgave. Med 4-1 til pause hadde allerede hjemmelaget avgjort oppgjøret. Selv om Røa hevet seg utover i kampen, ble det stygge sifre.
Asker hadde en god dag, men jeg var også klar over at jeg gikk fra et godt lag. Uansett tror jeg det blir jevne kamper mellom oss denne sesongen, sier Bettina Langlo Jevne.
Røa-trener Geir Nordby fikk se at laget hans viste store mangler.
Vi fikk en dårlig start på kampen, der vi var både baktunge og passive. Vi spilte oss opp i 2. omgang, men uansett har vi veldig mye å jobbe med, oppsummerer han.

Sterk stall
I tillegg til signeringen av Bettina Langlo Jevne, har nå også Røa fått på plass keepere før den nye sesongen. Caroline Knutsen og Marte Kvaale, som kommer fra henholdsvis Asker og Liungen, skal sørge for at motstanderne skal få det hardt med å nette på Røa i år.
Med disse to keeperne er stallen på plass. Stallen er utvilsomt bedre enn i fjor, med hard konkurranse på de fleste plassene, sier Geir Nordby.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere