*Nettavisen* Nyheter.

Full av pågangsmot

Før semifinalen i Idol uttalte Haji Saleem at han kom til å bli knust hvis han ikke kom videre. Saleem ble stemt ut, men den unge sangfuglen er likevel full av pågangsmot.

Haugen: Etter sin fremførelse av Boys II Mens "End of the Road", ble Haji Saleem rost opp i skyene av dommerpanelet. Tone Lise Skagefoss uttalte at Haugen-gutten er artist. Dermed var skuffelsen desto større for 21-åringen da han fikk 11 prosent av stemmene, seks prosentpoeng bak Cindy Hovde, som gikk videre sammen med bestemann, Malin Pettersen.
Veldig skuffende
- Det var veldig, veldig skuffende og synd, men Norge mente at det var de to som fortjente å gå videre, og det respekterer jeg. Det var de to jeg fryktet mest, og de er veldig flinke. Det viste seg at jeg hadde rett, men jeg synes jeg gjorde en bra opptreden. Å stå på scenen var helt utrolig, smiler Saleem som fikk seg en skikkelig knekk da de 186 000 stemmene var opptelt.
- Akkurat der og da orket jeg ikke snakke med noen. Jeg klarte ikke være der. Veldig mange ville snakke med meg, men jeg dro opp til hotellrommet og tenkte gjort er gjort.
Resten av kvelden tilbrakte Saleem med venner, som trøstet en knust Idol-deltaker. Den første som ringte Saleem for å vise sin støtte var moren hans.
- Hun sa at Idol ikke var den eneste muligheten, og at hun hadde sett meg på TV. Hun ba meg ikke å gi opp.
Telefon fra aktør
Men til tross for oppmuntrende ord fra venner og familie, følte Saleem at det var over. Helt til torsdag. Da ringte nemlig telefonen.
- Jeg ble oppringt av to aktører, blant annet fra Confusion Entertainment. Torsdag var jeg i møte med dem, og de er interessert i å følge meg opp. Da skjønte jeg at det ikke er over, men at jeg har mulighet til å fortsette med musikken. Aktørene som ringte meg har en plan for meg fremover, fortsetter 21-åringen.
I løpet av tiden i Idol, klarte Saleem å sjarmere Tone Lise Skagefoss i senk. Under selve opptredenen henvendte han seg direkte til henne.
- Det kom helt naturlig. Jeg har alltid likt å synge for henne, og jeg kommer nok til å ringe Tone Lise for å takke henne for tiden vi har hatt sammen. Det at dommerne sa at jeg er en artist, har løftet meg veldig. Det ga meg skikkelig pågangsmot til å fortsette.
Nå klarer 21-åringen nesten ikke å vente med å komme i gang med karrieren sin.
- Jeg vil bare komme i gang så fort som mulig. Haji er ikke glemt. Etter Idol trodde jeg det var over, men nå skjønner jeg at min Idol-karriere er over, men det er ikke musikkarrieren min. For to dager siden var jeg midt i Idol-styret. Nå er det over, men det er ikke slutt på musikken for det. Jeg gir meg ikke så lett. Det er veldig spesielt og kult å få tilbud selv om jeg røk ut såpass tidlig. Norge kommer til å få se mer av meg, lover den sjarmerende unggutten og smiler lurt.
- Jeg vil gjerne takke Idol for at de har åpnet noen dører for meg, men jeg tviler på at jeg har tid til å se resten av programmet. Nå blir det hardkjør fremover. Denne opplevelsen har gjort meg mer ydmyk, og jeg har fått et ekstra kick, avslutter den kommende musikkstjernen....

Jeg gir meg ikke så lett.
Denne opplevelsen har gjort meg mer ydmyk, og jeg har fått et ekstra kick.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.