Full av Toy Story-sjarm

Historiedelen er ganske triste saker, men spillets lekekasse-modus er derimot en barndomsdrøm som går i oppfyllelse.

Historiedelen er ganske triste saker, men spillets lekekasse-modus er derimot en barndomsdrøm som går i oppfyllelse.

Det mest ambisiøse filmspillet jeg har sett på lenge.

Klikk på bildet for å forstørre.

Toy Story 3

SPILLVERKET.NO: Toy Story 3-filmen har brukt ubegripelig lang tid på å krysse dammen, men nå er Pixars kanskje mest etterlengtede verk snart å se også på norske kinoer.

Det kommer på ingen måte som noen overraskelse at en storstilt filmproduksjon får et spill knyttet til seg. Det som kanskje er mer overraskende er at dette spillet faktisk ikke er elendig.

Les også vår anmeldelse av Toy Story Mania! (Wii)

Lite interessant historie

Toy Story 3 er på sett og vis to forskjellige spill. Den absolutt minst interessante delen av spillet er den såkalte historiemodusen.Her får man spille gjennom en rekke plattformnivåer som kunne ha glidd rett inn i det nå eldgamle Toy Story 2-spillet.

Følelsen av déjà vu er i det hele tatt stor for denne anmelderen, som spilte nevnte spill i mange flere timer enn det var verdt i sin tid.

Nivåene er omtrent akkurat slik vi har sett før, miljøene begrenser seg for det meste til vanlige dagligdagse scenarioer som er overstrødd med hverdagslige objekter som virker gigantiske i de vesle lekenes perspektiv.

En barndomsdrøm i oppfyllelse

Men selv om historiedelen er ganske triste saker og bisart nok ikke særlig relevant for filmen, er spillets lekekasse-modus på mange måter en barndomsdrøm som går i oppfyllelse, og barnet i meg blir så absolutt bergtatt.

Toy Story 3 er et spill som helt sikkert vil begeistre den yngre garde.

Spillet oser av filmenes sjarme takket være en gjennomført og stilsikker presentasjon, og mange vil nok finne glede i bare det å spille som Woody, Buzz og resten av gjengen.

Ambisiøs spillmatisering

Spillet er definitivt det mest ambisiøse filmspillet jeg har sett på lenge, og det er forfriskende å se at det faktisk har gått en del kreativitet inn i spillets utvikling.

Hvis du var en av de som vokste opp med Toy Story-filmene er tiden endelig inne for at akkurat du skal få lov til å leke med den sjarmerende gjengen i din egen fantasiverden.

Les hele anmeldelsen av Toy Story 3 på Spillverket.no

Les også disse sakene på Spillverket.no

Berøringssensitiv PSP2 på vei

Mye høstsnadder fra Nintendo

Castlevania i 3D

Resistance 3 er bekreftet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.