Gå til sidens hovedinnhold

Full fart hele uken!

Mandag formiddag er parkeringsplassen på Grefsen-Kjelsås eldresenter nesten full. Kanskje ikke så rart, her bugner det nemlig av tilbud.

KJELSÅS: Mandag er nesten den beste dagen her på senteret. Det er en dag brukerne gleder seg til, og hvor det skjer noe så å si hele tiden, sier daglig leder på senteret, drevet av Norske Kvinners Sanitetsforening, Bjørg Sund.

Karveskurd og erindring

Denne dagen starter med tur på Vestkantbadet og karveskurd i "brakka", sangstund med trim følger så, deretter akvarellmaling, erindringsgruppe og diskusjonsgruppe. Sistnevnte annenhver mandag.

Vi er svært heldige som har en sjåfør tilknyttet senteret som henter og bringer til de ulike aktivitetene hvis det er nødvendig. Og generelt sett hadde vi ikke klart oss uten de frivillige som vi har her ved eldresenteret. De gjøre en strålende innsats, som vi er svært takknemlige for, sier Sund.

Til Linderudkollen

Tirsdager fortsetter det med gode tilbud som bridge, treskjæringskurs, fransk og engelsk (øvet). Og onsdager står den ukentlige turen til Linderudkollen på planen.

Turen til Linderudkollen er svært populær blant brukerne. Her kan man går tur sammen med andre og kose seg i sosialt lag, sier Sund.

Internett og mobil

Også internettkafeen på Engebråten skole og mobiltelefonkurset fylles stadig opp av interesserte. Men for danseglade er definitivt torsdag og dansegruppen det mest kjærkomne.

Jeg har lyst til å ta med at vi har to flotte sydamer her som reparer klær. De kan fikse på det aller meste og er svært populære blant brukerne, sier Sund.

Reklame

Her kan du levere Eurojackpot