Gå til sidens hovedinnhold

Full fart hos Keum Gang

Det har vært noen begivenhetsrike uker hos Keum Gang Taekwondo på St. Hanshaugen.

ST. HANSHAUGEN:$PHOTOHEADER_ON$ $PHOTOHEADER_OFF$Både spennende stevner og spesielle treningsøkter har stått på programmet for de mange Keum Gang-utøverne.

Den siste helgen i apil var ti av klubbens utøvere med på konkurranse i Kongsberg.

- Det ble en del rar dømming, men vi skal uansett ikke klage over å få med oss to sølv og syv bronsemedaljer hjem, sier leder av Keum Gang på St. Hanshaugen, Werner Lindgård.

I begynnelsen av mai fikk han se sine disipler hevde seg igjen, da noen av gjengens yngste utøvere reiste med foreldre på helgetur til Bergen. Der skulle St. Hanshaugen-utøverne delta i Keum Gang Taekwondo Norges interne rekrutteringsmesterskap. Til tross for at Lindsgård reiste med en urutinert tropp, kom nok en gang kampsportgjengen hjem med en god medaljefangst.

Det har ikke skjedd spennende ting bare på konkurransefronten. På hjemmebane har klubben blant annet hatt besøk av forfatter Lise Blomquist.

- Hun har skrevet fire barne- og ungdomsbøker om taekwondo, noe som selvfølgelig passet oss midt i blinken. Over 30 av klubbens utøvere møtte opp for å høre Lise lese fra bøkene sine, få signert bøkene som utøverne hadde selv, og ikke minst få en treingsøkt sammen med Lise, forteller Werner Lindgård.

Reklame

NÅ: Milrab startet Black Week-salget i kveld