Gå til sidens hovedinnhold

Full fart med trylleshow og Nordstrand-rekord

365 barn storkoste seg på Lambertseter under barnehagebarnas bydelsdag. – Jeg syns det var mest spennende å se på tryllekunstneren, fordi han tryllet frem en kanin! sier Tuva Sand Rønning (5).

LAMBERTSETER: Agnes Kristine Engdal (5) i Steinspranget barnehage er kjempefornøyd etter å ha vært med på trylleshow. Til tross for at hun ble dratt opp på «scenen», var det kaninene som var dagens høydepunkt.

LES OGSÅ: Østensjø Barne- og Ungdomsteater fikk bydelsprisen

Populært med tryllekunstner

– Jeg syns det var mest spennende å se på tryllekunstneren, fordi han tryllet frem en kanin! Jeg fikk også et kjede av ham, sier hun storfornøyd før Ulrik Ekstad (5) forteller ivrig hvordan tryllekunstneren tryllet frem kjedet.

– Han hadde en snor som han tente på, også ble den til et kjede! sier han med store øyne.

– Heia Enga! roper Tuva Sand Rønning ivrig, etter spørsmål om hva som var morsomst av dagens aktiviteter. Men hun måtte også si seg enig i at det var stas å få se på trylleshow.

Det var mye å finne på for barna på Lambertseter fredag 23. mai. De fikk være med på eventyrlesing, trylleshow, dans og sauegjeting. I tillegg fikk de kose seg med pølser og kuli.

LES OGSÅ: –Kjempegøy å ha egne fugleunger

Nordstrandsrekord

Steinspranget barnehage var en av ni barnehager og en del av totalt 365 barn, som var med på mye moro ved Lambertseter fritisklubb og gård.

9 av bydelens barnehager satte nok rekord i Nordstrand da de lagde tekstilkunst. Barnehagebarna hadde laget lapper som ble sydd sammen til et langt kunstverk. På slutten av arrangementet ble det lagt ut på gresset og målt. Tekstilkunsten målte 22,75 meter og ble hengt opp på Deichmanske bibliotek Lambertseter med en gang etterpå.

– Vi har hatt en flott dag! Jeg er kjempefornøyd, vi har fått mange hyggelige tilbakemeldinger, sier Lions-president, Tore Lynau.

– Barna har fått oppleve mye! Eventyrlesing, tryllekunstner, dans og sauegjeting. Det har vært nesten 400 barn her i dag, sier han fornøyd.

Arrangementet var et samarbeid mellom Lions Nordstrand og bydel Nordstrand, med Lambertseter fritidsklubb.

LES FLERE SAKER FRA NORDSTRANDS BLAD HER

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar