RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Full fart på Gardens dag

Det var godt oppmøte da Husebyleiren og gardistene åpnet avdelingen for publikum i helgen.

Huseby: Hvert år arrangerer Husebyleiren en opplevelsesrik dag med korpsmusikk, militærøvelser og show. De som kommer hit er alle slags mennesker. Noen kjenner eller er i familie med noen som bor i Gardeleiren, mens andre kommer for å høre på korpsmusikken, eller for å la seg imponere av militært utstyr og øvelser.
Stemningen er slik den skal være i dag, forteller Grace Thuv, medlem i Lotteforeningen.
Hun står sammen med de andre lottene og prøver å få frem lottenes viktige arbeid og deres lokale engasjement med mottoet "For hjem og ferdeland".
I nærheten kan de som har lyst øve seg på nærkamp for å bli flinkere til å beskytte seg selv. Det er også mulighet til å øve seg på å skyte med luftgevær på innebane, bade, delta på gudstjeneste, leke med militært kjøretøy eller følge med på de forskjellige showene.
Det er fint at det er noe for både unge og de eldre, forteller moren til Kristian (7) fra Ekeberg.
Gabriel Erhardt, far til Daniel og Petter på syv år, synes det er positivt at Garden gjør slike ting. Særlig tenker han også på det Garden ellers gjør for nærmiljøet. At de er med på å gi en god opplevelse rundt andre begivenheter, som for eksempel 17. mai.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere