*Nettavisen* Nyheter.

Full fart på mart'n

Lørdag gikk årets Mortensrud- mart'n av stabelen. Fiffi og Blomsterbarna og Sandra Lyng Haugen var blant de mest populære innslagene.

Mortensrud: Jeg synes det har vært bra, men det er litt synd at ikke flere lokale kremmere stiller opp når vi tilbyr gratis bodplass, sier senterleder Richard Elfinsone, som også er ansvarlig for Mortensrudmartnaden.

På plassen utenfor senteret var det aktiviteter hele dagen. Foruten salgsboder og stander stilte Holmlia Innebandy med en hel innebandybane. Her kunne interesserte få kyndig veiledning i kunsten å spille innebandy. Det var periodevis større aktivitet på banen enn rundt salgsbodene på markedet.

Barne-tv og politikk

Dette er et fint tiltak for nærmiljøet, sier Solfrid Nadden som var på markedet sammen med sønnen David.

I løpet av dagen var det ulike innslag på scenen. Alltid like populære Fiffi og Blomsterbarna underholdt de yngste med sang og dans. Lokalpolitikere fra Ap, H, V og Sp fikk etterpå mulighet til å fremme sine politiske løfter foran høstens valg. Men interessen fra de fremmøtte var minimal og politikerne snakket for tomme benker og døve ører.

Godvær

Dette bedret seg imidlertid betraktelig da Dorentina og Sandra Lyng Haugen entret scenen litt senere på ettermiddagen.

Diorentina sang et par låter fra platen sin og fikk overrakt blomster fra unge fans.

Da Sandra Lyng Haugen, kjent fra Idol og Isdans på TV2, kom på scenen stimlet folk rundt scenene og det ble bra stemning. Folk både sang og klappet med til sangene hennes.

Markedsdagen var ellers preget av regntunge skyer tidlig på dagen, men heldigvis lettet været og solen tittet fram utover ettermiddagen. Det sent ankommende godværet bidro nok til at noen ekstra tok turen til det etter hvert så tradisjonsrike markedet på Mortensrud.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.