RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Full fart på Trikkehallen


Tonje Christine Hilde viste stolt fram maleriene sine på tirsdagens utstilling.
Tonje Christine Hilde viste stolt fram maleriene sine på tirsdagens utstilling.
Det var full fart på Trikkehallen i Kjelsås onsdag kveld. Mange kom for å se på kunstutstillingen til Tonje Christine Hilde etterfulgt at 9.klasse på Nordberg Skole sin forestilling om 2. verdenskrig. Alt var klart for en kulturkveld på Trikkehallen.

KJELSÅS: - Det er første gang jeg stiller ut slik helt alene, men jeg har allerede fått veldig bra respons så det er veldig gøy, kan en tydelig begeistret kunster fortelle. Tonje Christine Hilde flyr rundt i rommet med nye buketter hvert femte minutt og tar imot gratulasjoner. Alle vil ha en bit av kunstneren.
- Folk gir meg blomster og sier at det er imponerende arbeid. Det er den beste responsen.

Gjennomført.

Noen av de som har tatt turen for å se utstillingen er Bjørn Kristiansen og Marianne Sørensen. De har tatt med seg barnebarna og er dypt imponert over den unge kunstneren.
- Det er kjempeflott! Virkelig gjennomført godt kunstverk, mener Kristiansen med Marianne Sørensen samtykkende ved siden av. Lille Zebastian lurer på om han kan hjem og tegne slike bilder han også. Det er tydelig at han også liker det han ser.

Øivind og Marit Nystrøm ser spesielt på ett maleri som de synes er veldig spennende, og er glad de tok turen til Trikkehallen i dag.
- Hun har brukt veldig fine farger, spesielt på dette bildet, peker Øivind Nystrøm mot bildet. Han kan fortelle at han selv har malt litt sammen med kunstneren, og derfor er det litt ekstra morsomt å komme hit i dag.

Nerver før showet.

Mens utstillingen pågår har 9.klasse ved Nordberg skole gjort de siste forberedelsene før premieren på forestillingen sin. De to siste ukene har de øvd intenst på forestillingen de fikk fra prosjektet sitt om 2. verdenskrig.
- Stykket handler om en kar som heter Francizek. Gjennom stykket forteller han sin historie om krigen, og om da han var på konsentrasjonsleir, informerer Jenny Heyerdahl som spiller i stykket.

Jentene som har hovedrollene i stykket, Anne Marit Rørholt Vigerust og Kamilla Forsdahl, er veldig spente nå som publikum begynner å komme. Nervene begynner å komme, og de innrømmer at de er ekstra spent på den siste scenen. Den sitter nemlig ikke 100 prosent enda.
- Vi kan nesten alle replikkene tror vi, men det skal nok gå bra! Det som er litt spesielt er at vi spiller jo gamle menn, og det er litt rart. Vi blir nok ikke så populære blant gutta her i dag når vi har alle disse rynkene, ler jentene før de blir dratt inn før siste minutts oppvarming.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere