Full fart ut av NM

Damelaget til Manglerud Star gikk på en bortesmell mot Fart og tapte 2-1 i cupens andre runde tirsdag.

Vang: MS burde ha vunnet cupkampen mot Fart, men flere helt avgjørende faktorer gjorde sitt til at laget nå kan vinke farvel til videre avansement i NM.
Da MS utliknet til 1-1 på overtid i den første omgangen etter et fantastisk langskudd av Linda Hanssen, virket alt som normalt for MS som vant 3-0 mot samme motstander tidligere i seriespillet.

Undervurderte Fart

Selv om MS tidvis spilte en god fotballkamp, var det også klart at laget virket til å ta altfor lett på oppgavene. Slurv i oppspillsfasene og forsøk på tekniske finesser som ikke ble behersket, var noen av fallgruvene som etterhvert rammet laget.
I motsetning til MS spilte vertene på det de kunne og lot de enkle valgene råde. Dette resulterte i ny scoring for Fart ved Ane S. Olsen 11 minutter før full tid, noe som også syntes fortjent sett kampbildet under ett.

Denne forestillingen bør vekke MS-damene og gi dem en lærepenge om at man må "brette opp ermene" for å vinne slike fotballkamper.
- Vi trodde nok at ting skulle gå på skinner, sa hovedtrener Håkon Grøttland rett etter kampslutt.
- Vi spiller tidvis god fotball, men vi har altfor mye balltap og jeg savner mere tæl og innsats i slike oppgjør. Nå får vi konsentrere oss om å gjøre det godt i serien i stedet.
Hva var positivt i dag?
- Vi prøvde ut en ny formasjon (4-3-3) som jeg synes vi ofte lyktes med, og i tillegg fant vi en midtbanegeneral i Maria Arnesen, avsluttet Grøttland.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.