*Nettavisen* Nyheter.

Full fest og festival

Også selveste Eyvind Hellstrøm hadde tatt turen innom Ullern-festivalen. FOTO: INGVILD LIADAL

Telt, grilldresser, dørvakter og utedasser. I går var det première på årets Ullernrevy eller snarere, tidenes aller første Ullern-festival.

Klikk på bildet for å forstørre.

Men Jørgen Grønneberg fant liksom aldri sin kjære kamerat.

Klikk på bildet for å forstørre.

Et togmøte litt utenom det vanlige.

Klikk på bildet for å forstørre.

Thomas Bonafede og Andreas Nordberg er ikke redd for å være tett på hverandre.

ULLERN: Aulaen på Ullern videregående skole er fylt til randen i det klokken nærmer seg syv. Det er revypremière, noe de stivpyntede Ullern-elevene bærer tydelig preg av før avspark.

– Vi må få inn en brus bak scenen. En av skuespillerne er skikkelig nervøs nå, så han trenger noe å drikke. Brusen forsvinner bak sceneteppe og den stadig økende musikken vitner om at noe er i ferd med å skje.

Jente, eller kanskje gutt?

Til toner fra velkjente «Flåklypa Grand Prix» trer festivalsjef Sørensen frem i lyset. Han har tre barn, Ken, Sven og Susanne. Sistnevnte har Sørensen alltid ønsket ble født som gutt.

Det går litt trengt med å få i gang årets revy, men litt etter litt blir skuespillerne tydelig varmere i trøya og da er det også duket for årets festival-latterkuler.

Har du sett Ullernrevyen? Gi din kommentar nedenfor!

– Høyre, venstre, høyre

Dørvakt-nummeret med Thomas Bonafede (18) alias Børre, får latteren til å runge i lokalet. For som han sier det selv, man går ikke som en dørvakt før man ser ut som man har gjort i buksa.

Showrunden med Henning Solberg må også trekkes frem. Thomas Bonafede som selveste Henning Solberg og Hanna Damskan (18) som kartleser er en morsom kombinasjon. Spesielt i de krappe svingene.

Daaaaaaan!!!!!!

En annen som også fortjener å bli trukket frem er Jørgen Grønneberg (17). Stadig på leting etter bestekompisen Dan, som ingen egentlig vet om eksisterer. Når han i andre akt i tillegg involverer publikum i letingen blir det skikkelig morsomt. Og som Jørgen Grønneberg sier «Når 200 mennesker roper at du er Dan, da er du Dan. Det er ikke noe mer å tenke på.»

Tightskontroll

Datteren til festivalsjefen, Susanne, alias Pauline Frydenlund, sliter med aldri å ha blitt elsket. Men det snur raskt da hun møter på Guds Band eller GB som gruppen liker å kalle seg. Hanna Damskan som krabbe på land, med litt mye luft, gjør at lattermusklene igjen får kjørt seg. Tre utedoer som synger om livet som, ja nettopp utedoer, er artig og dansegruppen «Blå» tar den helt ut. Thomas Bonafede og Andreas Nordberg, begge iført svært trange rosa tights, tar den helt ut med englevinger på ryggen. Undertegnede journalist kjenner fortsatt at hun rødmer litt bare på tanken.

Har du sett Ullernrevyen? Gi din kommentar nedenfor!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag