*Nettavisen* Nyheter.

Full fres på talentiade

Det var mange talenter på scenen da Mortensrud for tredje år på rad arrangerte talentiade.

Mortensrud: Hvert klassetrinn fra andre til syvende stilte med sine talentfulle dansere og sangere til sceneopptredenen.

Mye dans

Det var bare de to jentene Mahrukh Ulhaq og Renas Farhad Salyi i sjetteklasse som torde å synge. Og det foran en fullsatt samlingssal. Det imponerte ikke bare juryen, men også alle tilskuerne.

Konferansierene Misam Hussain og Tom Kristian Golberg fra syvende trinn ledet det store publikummet gjennom en fartsfylt time med mye dans. Elevrådsleder Simen Madslien styrte det hele fra sidelinjen og sørget for at alle innslagene ble koordinert. God innsats sørget for et prikkfritt show både fra deltakere og arrangørene.

To vinnere

Juryen som besto av vaktmester "snille"-Thor Frang-Hansen, og syvendeklasselærere Stine Frøhne Rønning og Susann Harlem var mektig imponert over det barna viste frem.

Det var dans til latinske rytmer fra femteklasse og mer dansing fra tredjeklasse til den norske junior grand prix-sangen "Sjokoland". Syvendeklasse hadde valgt hip hop i sitt innslag, og Shaker Mohammadi (13) imponerte stort med sine dansetrinn. Shaker og Hamza Eddamnat i fjerdeklasse var de eneste guttene som entret scenen under årets talentiade foruten konferansierene. Ellers var det jentene som dominerte.

Det var de tre jentene i fjerdeklasse som stakk av med pokalen blant de yngste elevene, mens femteklasse stakk av med den andre prisen.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.