RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Full fyr i tilhenger på Mosseveien


Varmegang i et hjul på en trailer førte til brann, mye røyk - og lange køer på Mosseveien fredag morgen.
Varmegang i et hjul på en trailer førte til brann, mye røyk - og lange køer på Mosseveien fredag morgen.
Bilrekkene sto i begge retninger på Mosseveien litt utenfor Ljabrudiagonalen fredag morgen. Årsaken var varmegang i et hjul på en trailer som ført til brann og stor røykutvikling.

MOSSEVEIEN: Biler køet seg raskt opp utover Mosseveien mot bygrensen fredag morgen etter at det begynte å brenne i en lastebilhenger. Føreren fikk heldigvis koblet fra trekkvognen før varmen fikk tak i denne, men ilden tok etter hvert tak i deler av hengeren.

La røykteppe over Mosseveien

Brann i gummihjul utvikler mye røyk, og denne la seg etter hvert som et teppe over Mosseveien. Politiet sperret derfor veien i begge retninger.

Brann- og redningsetatens folk fra Kastellet kom etter hvert til stedet og fikk slukket. Deretter ble den ødelagte hengeren først dratt ut av kjørebanen for å slippe trafikken frem og deretter fraktet bort.

Det hele pågikk en drøy halvtime.

Heldigvis skjedde dette på slutten av morgenrushet og i vinterferien slik at trafikken på Mosseveien ikke var av den største. Men mange fikk seg en solid forsinkelse på vei innover mot sentrum.

Ingen personer kom til skade ved denne bilbrannen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere