RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Full klaff på Sørbråten

Årets Sørbråtendag ble en varm og hyggelig opp- levelse.

Sørbråten: - Været er bestilt, fastslår leder i Sørbråten vel, Tore Andreassen.
Lokale og tilreisende i alle aldre var samlet til den årlige begivenheten som fant sted lørdag 9. juni. På programmet sto blant annet geværskyting, hundekjøring, natursti og salg av kaker, kaffe og lokal honning. Mer krevende sportslige aktiviteter som volleyball og fotball ble avlyst på grunn av varmen.

Is og pølser

Det var ikke helt ideelt vær for polarhunder på lørdag, men hundekjøring ble det likevel. Blant dem som tok seg en tur, var Helene (6) og Linus Nicolaisen (2). Når vi møter dem er de ferdige, og på vei til å kjøpe pølse. Samtidig venter Carina Svendsen (9) på tur.
- Det er ganske gøy å være her, for da kan man spise is. Jeg skal prøve å slå rekorden fra i fjor. Da spiste jeg fem. Etterpå skal jeg gå og hente hunden min, forteller hun.

Blinkskudd

To av andre som koser seg i varmen er Siri Engh (9) og Henriette Trondsen Endresen (9). De er uenige om hvorvidt geværskyting er lett eller ikke, men enige i at det er gøy.
- Jeg traff tre ganger, forteller Henriette, før hun går løs på en ny runde. Mamma Heidi Trondsen følger med.
- Jeg har en søster som bor her, og har vært her mange ganger. Det er veldig fint å være her, og vi er veldig heldige med været, konstaterer hun. Dét var det ingen tvil om.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere