RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En ny Ronaldo: Phillip Fjeld-Hansen synes Manchester United er det beste laget i England, i likhet med mange av de andre på fotballskolen til Heming.
En ny Ronaldo: Phillip Fjeld-Hansen synes Manchester United er det beste laget i England, i likhet med mange av de andre på fotballskolen til Heming.

Full «krig» på fotballskolen

Spillerne på Hemings fotballskole klarte ikke å bli enige om hvilket lag som vinner Premier League i år.

GRÅKAMMEN: Jeg håper Liverpool tar gullet i Premier League i år, og tror de har god sjanse til det. Mest fordi Daniel Agger er tilbake nå, sier Martin Bakkeng.

Manchester mest populære

Nei, det blir Manchester United igjen. De har best spillere, og Alex Ferguson er den beste treneren, mener lagkamerat på Heming G11, Phillip Fjeld-Hansen.

Også noen Chelsea-tilhengere hadde troen på eget lag, men det var klart flest United-supportere på Hemingbanen i forrige uke.

Tross uenighet om Premier League-utfallet, hadde alle spillerne som deltok fem fine dager på Hemingbanen. Torsdag var til og med flere Lyn-spillere på besøk, noe som deltakerne på fotballskolen naturlig nok satte stor pris på.

Tilfreds

Dette var den andre av to fotballskoler i løpet av sommeren, og denne var dobbelt så stor som den forrige. Nå har det vært rundt 200 barn i alderen syv til tolv år, forteller daglig leder i Heming Fotball, Ken Gamst.

Gamst er meget tilfreds med gjennomføringen av uken.

Dette er fantastisk gøy å se på. I år har vi også kjørt mindre grupper så det blir mer personlig, sier han.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere