RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Full mann kjørt hjem

Alkohol, vold og narkotika preger dagens politilogg.

C.J. Hambros plass: En 50 år gammel mann ble overstadig beruset ved et utested på C.J. Hambros plass i natt kl. 03.19. Han falt om hele tiden og kunne ikke stå på bena. Politiet fant ut av mannens identitet og hvor han bodde, og han ble kjørt til sitt hotell i Oslo sentrum.

Bortvist fra Sentralstasjonen

SENTRALSTASJONEN: Kl. 00.52 ble en 20 år gammel mann bortvist av politiet fra Sentralstasjonen på grunn av slossing. Han hadde kommet i klammeri med en annen og noen vektere hadde holdt kamphanene fra hverandre. 20-åringen vil bli anmeldt av den andre i dag.

Fire personer sov i bil

SENTRALSTASJONEN: Kl. 05.29 kontrollerte politiet en bil som stod på korttidsparkeringen ved Sentralstasjonen med lysene på. I bilen lå det fire personer og sov. Det ble bl.a. funnet en hasjpipe, og alle blir anmeldt for å være i besittelse av brukerutstyr for narkotika. Politiet låste av bilen, og de fire fikk gå ut i byen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere