RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Full mann syklet på E6


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
Manglerud-politiet har hatt noen rolige dager, men blant annet måtte de natt til torsdag lete etter en beruset mann som syklet på E6.

Beruset syklist på E6

E6: Politiet fikk like før midnatt torsdag melding om en beruset syklist på E6. De kjørte langs strekningen uten å finne mannen.

– Han hadde vel tatt til fornuften og tatt av veien. Å gå eller sykle langs europaveien er meget farlig og må ikke skje. Det er en høyhastighetsvei og syklende eller gående kommer veldig brått på for bilistene, sier politioverbetjent Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

Narkotika og bærbare datamaskiner

NEDRE BEKKELAGET: Klokken 10.32 tirsdag stanset politiet en tilfeldig bil på Mosseveien ved Ormsund-avkjøringen. I bilen var det to personer, en 24 år gammel mann som kjørte og en passasjer.

Sjåføren fremsto som ruset og ved nærmere undersøkelse ble det funnet litt narkotika og sju bærbare pc-er. 24-åringen ble kjørt i arresten, mens 18-åringen ble dimittert fra stedet. Ingen av dem er hjemmehørende i vårt distrikt.

Kolliderte med lyktestolpe

STENSRUD: Like før klokken halv fem natt til onsdag fikk politiet melding om en trafikkulykke i Enebakkveien ved Stensrudvann. En 40 år gammel mann satt i en bil som var bulket og hadde punktert.

Mannen var beruset og ble kjørt i sentralarresten for blodprøvetaking. Litt lenger opp i veien fant politiet en lyktestolpe som mannen hadde kollidert inn i.

Uten forsikring

NORDSTRAND: Politiet stanset onsdag klokken 16.30 en irskregistrert bil i Ekebergveien ved nummer 249. Den 41 år gamle mannen som kjørte bilen kunne ikke fremlegge bevis på at bilen var forsikret. Skiltene ble derfor klippet og bilen parkert på stedet. Mannen er nå anmeldt for brudd på bilansvarsloven og får ikke skiltene tilbake før han kan fremvise forsikringsbevis.

Subbet nedi veien

E6: Klokken 18.00 torsdag fikk politiet melding fra andre trafikanter om en svenskregistrert Toyota Land Cruiser som trakk på en campingvogn som subbet nedi veibanen i humper. Politiet fikk stanset bilen i Skulleruddumpa.

Den 35 år gamle føreren hadde ikke fornyet førerkortet og fikk beskjed om ikke å kjøre i Norge før dette var i orden. Ekvipasjen ble parkert på stedet.

Alarmen gikk på Bjørnholt

BJØRNHOLT: Klokken 02.41 natt til fredag gikk innbruddsalarmen på Bjørnholt skole. Ingen personer ble funnet inne i bygget.

– De fant noen dører og vinduer som sto åpnet. Vi har ikke funnet ut at noe er stjålet ennå, men vi har noen steder igjen å sjekke. Antakeligvis er det noen som har glemt å låse etter seg da vi gikk hjem i går, sier rektor Petter Yttereng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere