*Nettavisen* Nyheter.

Full Rulle 2013 - dekknavn

  Foto: FOTO: Privat

Kandidat til «Årets Dekknavn 2013».

Stem frem «Årets dekknavn 2013»

Om konseptet:

Dekknavnet vårt "Full Rule 2013" er for oss en beskrivelse på nettopp hva russetiden dreier seg om! Det er også en god dose ironi, da vi ikke vil være en av de mange bussene som presenterer seg som "de diggeste damene". Dekknavnet er egentlig ikke noe som trenger å forklares eller beskrives, for det sier seg veldig selv!

BUSSENS FACEBOOKSIDE

Full Rulle 2013

Bussens medlemmer:

Vi er i bunn og grunn en Handelsbuss, for 22 av de 26 jentene er fra Oslo Handelsgymnasium, ellers så er vi også representert på Wang, Persbråten og Akademiet!

HER KAN DU STEMME PÅ ÅRETS DEKKNAVN 2013!

Det som skiller oss fra andre busser er at vi har vært en gjeng fra barneskolen av, så alle er veldig gode venner og kjenner hverandre på alle måter. Vi er ikke en buss som består av 4, 5 forskjellige gjenger, og dette er vi veldig glad for!

Hva blir høydepunktet med årets russetid?

Høydepunktet med årets russetid kommer nok til å bli det å endelig få "belønningen" for det vi har stått på og jobbet hardt for de siste to årene. I tillegg blir det utrolig gøy å kunne oppleve og dele det med de man faktisk har snakket med russetiden om fra barneskolen av! Det er noe vi gleder oss til!

HER KAN DU STEMME PÅ ÅRETS DEKKNAVN 2013!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.