RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Full rulle i bakken

Store snømengder i vinter betyr mye glede for barn i området rundt Jerikobakken. Nå får ungene tilbud om å lære å stå på snowboard.

Lindeberg: Jeriko skolens SFO arrangerer snowboardkurs for alle interesserte. Alle onsdager fra klokken 14.30 til 15.30 kan alle de som ønsker å lære å stå på snowboard få instruksjon i bakken.
- Det er ikke bare et tilbud for dem som går på SFO, men et tilbud som er åpen for alle. Alt er gratis. Det eneste som betales er dagskort i bakken på 30 kr, sier Bjørnar Holsæter, leder i Jeriko SFO.

Vil lære triks

Ut i bakken er det mye liv. Magnus Nymoen går i niende klasse på Lindeberg skole. Han er allerede en meget habil kursleder.
- Ideen om å gjøre dette kommer fra Bjørnar. Han foreslo at vi kunne lære de små noen triks. Jeg synes det er ganske moro å jobbe med det, sier Nymoen.
Ved siden av ham sitter det en gruppe håpefulle snowboardere.
- Vi får ikke lært mange triks. Vi ønsker å lære en hel masse triks og bli de kuleste jentene i bakken, sier Andrea Hamm Listad og Marion Lund Fransrud nesten samtidig.
- Vi lærer å svinge og slikt og det kunne vi fra før. Men ellers er vi ganske fornøyd, sier de med et smil.

Fornøyde deltakere

Selv om det er til tider harde meningsutvekslinger i bakken er det likevel mye moro. Magnus synes det ikke er vanskelig å jobbe med unger.
- De kan være litt slitsomme iblant, men de er som regel ganske greie.
Også elevene ser ut til å like seg godt her.
- Du kan skrive at instruktørene er fæle, sier Linn Karolina Hamm (8).
- Jeg mener "fæle", ikke sant? I hermetegn.
Jentene fortsetter å suse nedover bakken. Utrygge, tynne bein virker å ha mer og mer kontroll over brettet med hver ny tur de tar. Snart er de kanskje de kuleste i bakken.
- Vi kommer til å drive med disse kursene så lenge det er snø i bakken, sier Magnus Nymoen.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere