RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Full rulle i Rye

Vintertreningene er gjennomført. Nå bærer det endelig utendørs for syklistene i Rye.

Sognsvann: Barne- og ungdomsgruppa i Rye har hatt innendørs (spinning) og utendørs sykkeltrening i hele vinter. Siste trening er akkurat gjennomført.
Treningstilbudet har rettet seg mot de som er 12 til 18 år. Ryttere som er yngre tror vi på sikt vil få større glede av å få en bredere idrettsplattform, og vi gleder oss til å treffe dere igjen til nå som utendørssesongen starter. Vi er opptatt at barnesyklistene i Rye skal ha anledning til å drive med andre fritidsaktiviteter. Forskning viser også at tidlig spesialisering både fører til større frafall i tenårene og dårligere prestasjoner i senioralder enn de som får en allsidig idrettsbakgrunn.
Sommertreningene dro vi i gang forrige mandag. I år starter vi også med landeveissykling for første gang.
For barn mellom 8 og 10 år har vi terrengsykkelskole, mens 10-16 åringene og juniorene (17-18 år) er delt opp i 2-3 grupper med hver sin trener. For de eldste/ivrigste har vi i tillegg hardtrening for de som er 13 år og eldre. Her blir det en blanding av terreng og landevei.

PS! Alle treninger har oppmøte på Sognsvann ved bommen på parkeringsplassen. Er du interessert i å være med, kan du ta kontakt med Tord Bern Hansen på barnungdomsportsklubbenrye.no.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere