Gå til sidens hovedinnhold

Full rulle på Skullerud!

Med innendørs skateboardrampe kan østensjøungdom på hjul dyrke hobbyen sin også om vinteren.

SKULLERUD: I januar fikk Skullerud aktivitetshus innendørs skateboardrampe, til stor glede for lokal ungdom som trives best med brett og hjul under beina.

Plass til flere

– Den er relativt liten og ordnet i samarbeid med skaterne selv, og de setter pris på at de nå kan skate inne når det er snø ute, forteller klubbleder Åsmund Sveinsson.

– Det er gjerne 10-12 skategutter her på en klubbkveld. De er en aktiv gjeng som vet å benytte seg av tilbudet, fortsetter Sveinsson.

– Det er få steder med tilrettelagte muligheter for innendørs skating i Oslo, derfor er det hyggelig om flere får vite om at det er et tilbud her på Skullerud, sier Sveinsson.

Han sier at tilrettelegging for denne type aktiviteter er et positivt bidrag til miljøet blant ungdommene på klubben, også blant de som ikke driver med skateboarding.

LES OGSÅ: Østensjø best i by'n for unge

Skatekonkurranse

At en av aktivitetshusets ansatte er en flink skater fra USA er et hyggelig pluss, og Jaren Martin lærer gjerne bort triks.

I forrige uke inviterte aktivitetshuset dessuten til sitt første offisielle skatearrangement.

– Det var ganske godt oppmøte og en svært hyggelig seanse. To vinnere ble kåret, en for beste runde i rampen og en for beste triks ute på gulvet, forteller Sveinsson.

Førstepremien i rampen gikk til Hans Fredrik Nilsen, mens Sigurd Rud kom på andreplass og Jonas Mortensen på tredjeplass.

Stener Øian fikk førsteplass for beste triks, mens Hans Fredrik kom på andreplass og Sondre Magnussen tok tredjeplassen.

Opp til 18 år

Skullerud Aktivitetshus ligger ved siden av Skullerud skole, og er åpen hver mandag og torsdag fra klokken 17-21. Hit ønskes unge i ungdomsskolealder og opp til 18 år velkommen.

– Ungdomsklubben vil være åpen for syvendeklassinger fra etter påske, opplyser Sveinsson.

Foruten skaterampen har Skullerud Aktivitetshus ifølge bydelssiden radio- og multimediagruppe, biljard, bordtennis, fotballspill og Playstation 3.

Matlaging, tv- og filmtitting, nettsurfing og konkurranser er andre aktiviteter.

Det er også kiosk med mat, drikke og godteri.

LES OGSÅ: Fredag er det UKM i Østensjø

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar