RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Full sprut på Kjelsåsdagen


Victor Halvorsen klinte til på fotballbanen under Kjelsåsdagen, mens broren Philip og Rikke Sørensen er på balljakt.
Victor Halvorsen klinte til på fotballbanen under Kjelsåsdagen, mens broren Philip og Rikke Sørensen er på balljakt.
Et øsende regnvær gjorde Kjelsåsdagen til en mindre folkefest enn normalt, men for de fremmøtte la ikke regnet noen demper på moroa.

Kjelsås: Det var nemlig full fres både på og rundt Grefsen stadion selv om regnet høljet ned under hele det to timer lange arrangementet.
De to andre gangene vi har arrangert dette har det vært kjempebra vær. Da har vi hatt 300-400 mennesker innom, forteller arrangementsansvarlig Odd Bjerke som måtte innse at det på langt nær ble noen folkefest dette året.
Vegard Moe (5) var riktignok en av dem som møtte opp tross det triste høstværet. Og Kjelsås-gutten syntes det var moro å få prøve seg på forskjellige idretter. Vi møtte Vegard da han akkurat hadde funnet en post i orienteringsløypa.
Orientering er morsomt. Jeg har prøvd det litt før i Holmenkollen, forteller han.
Skal du gjøre noe annet her i dag, da?

Ja, jeg skal spille fotball. Det er noe jeg gjør ganske ofte, smiler Vegard.
Odd Bjerke forteller at meningen med arrangementet nettopp er å vise det brede spekteret av idretter som Kjelsås har. Totalt har klubben rundt 2000 medlemmer fordelt på åtte grupper.
Her presenterer vi idrettslaget med diverse aktiviteter i håp om å rekruttere nye medlemmer. Det kan være fint for folk i nærområdet å få se hva vi driver med, og folk kan også prøve seg på det de vil, sier Bjerke.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere