RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Full stopp på hjemmebane

Linderud-Grei måtte gå av banen uten både mål og poeng i dagens hjemmekamp.

Rødtvet: Dermed var det grunn til skuffelse hos laget som før sesongen lovet målfest. Målet var å score tre mål i hver kamp, men det har ikke groruddølene klart på noen av årets tre første seriekamper.
Det mangler fortsatt det lille ekstra. I denne kampen maktet vi ikke å komme til noe særlig med store sjanser, innrømmer trener Kenneth Eriksen.

God motstander

På Grei kunstgress møtte Linderud-Grei hard motstand i Fortuna Ålesund. Gjestene hadde blant annet et meget solid midtforsvar, som stort ryddet greit opp i det hjemmelaget foretok seg.
Det var en jevn kamp, og det må vi ta med oss. Jeg tror Fortuna er et topp tre-lag sammen med Manglerud Star og Medkila, mener Eriksen.

Foran skjema

Treneren fikk se sitt lag gå på årets første tap, etter at sesongens to første kamper ga seier og uavgjort. Dermed er laget uansett i rute poengmessig, selv om det ikke er blitt like mange scoringer som ønskelig.
Ja, vi er ett foran skjema. Men for å holde oss der må vi slå Fart i neste kamp, sier Eriksen.
Han forteller at spillerne vil fortsette å trene på det samme de har gjort den siste tiden, nemlig det som skjer foran kassa.
Ja, det blir trent mye avslutninger spesielt under press, forteller Linderud-Grei-treneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere