Gå til sidens hovedinnhold

Full taxisjåfør pågrepet etter politijakt

Les politiloggen her.

Beruset taxisjåfør pågrepet

OSLO: KL. 02 .06 i natt kom det melding fra en dørvakt på et utested i Oslo sentrum om at en taxisjåfør kjørte av gårde i taxien sin i beruset tilstand. Taxien kom seg i første omgang unna, men etter lang tids jobbing oppimot taxisentralen fant politiet ut at sjåføren trolig befant seg i nærheten av Lillestrøm. Like etter fant en politipatrulje fra Romerike taxien med føreren sittende inne i kupeen. Føreren var beruset og ble innbrakt for prøvetakning.

Beruset bilfører i sentrum

OSLO SENTRUM: Kl. 03 .23 kom en politipatrulje ved en rutinekontroll over en beruset bilfører i Skipper gata. Bilføreren måtte inn til sentralarresten for blåseprøve.

Stakk fra trafikkulykke, men ble pågrepet

OSLO: Kl. 16.24 i går ettermiddag ble det meldt om en trafikkulykke hvor en bil og en sykkel kolliderte. Bilføreren stakk fra stedet, men ble pågrepet i nærheten kort tid etter takket være et observant og handle- kraftig vitne. Syklisten ble kjørt Ullevål universitetssykehussykehus med store skader, men ikke livstruende. Syklisten var i 40-åra og føreren i 50-årene.

Baby innelåst i bil - bilrute knust

OSLO: Kl. 15.30 ble det meldt om en uheldig bileier fikk som fikk hjelp av politiet til å knuse ruten på bilen sin. Inne i bilen satt en babyen og bileier hadde låst nøklene inne i bilen. Etter noen få minutter var det hele ordnet.

Reklame

Black Week: 10 superkupp du bør sjekke ut