RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fullt hus for Stein Erik og Tommy


Populær: Stein Erik Hagen trakk hundrevis av tilhørere da han talte under Næringslivsdagene på BI. Foto: Karl Andreas Kjelstrup
Populær: Stein Erik Hagen trakk hundrevis av tilhørere da han talte under Næringslivsdagene på BI. Foto: Karl Andreas Kjelstrup
Auditoriet var fylt til randen da Stein Erik Hagen og Tommy Shariff avsluttet Næringslivsdagene på BI i dag.

Nydalen: Jeg har det veldig godt, kanskje bedre enn de fleste. Men likevel vil jeg forbeholde meg retten til å delta i samfunnsdebatten, sa Stein Erik Hagen da han åpnet sitt foredrag foran en sal fullstappet av BI-studenter.

Populært

Onsdagens og torsdagens Næringslivsdager på Handelshøyskolen BI i Nydalen har vært en kjempesuksess, med navn som Bjørn Kjos, Carl I. Hagen, Trygve Hegnar, Jan Fredrik Baksaas og Jan Grønbech på talerlisten. Størst var likevel oppmøtet da «Rimi-Hagen» entret talerstolen med foredraget «Penger: Norges nye naturressurs».

Langet ut

Foran hundrevis av studenter og et stort presseoppbud, langet Hagen ut mot regjeringen og det han mener er en skjev fordeling av offentlig og privat sektor.

Privat sektor finansierer offentlig sektor. Vi må få flere over i privat sektor og til verdiskapende arbeid.

Det bekymrer meg at når Nordsjøen en gang er tom for olje og gass, og når oljepengene er tørket bort, vil vi ikke kunne finansiere de goder og rettigheter vi har vendt oss til, sa Hagen.

Orkla-styrelederen understreket overfor tilhørerne at han stilte med sine private synspunkter.

Veldedighet

Næringslivsdagene er et arrangement skapt av studenter for studenter, og alle foredragsholderne stiller gratis. Som en takk gir Næringslivsdagene 2008 2000 kroner i hver foredragsholders navn til Redd Barna.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere