RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lars Klevstrand presenterte et smakfullt utvalg av viser fra Alf Prøysen, Erik Bye og Evert Taube overfor et lydhørt publikum på Nordre Skøyen hovedgård.
Lars Klevstrand presenterte et smakfullt utvalg av viser fra Alf Prøysen, Erik Bye og Evert Taube overfor et lydhørt publikum på Nordre Skøyen hovedgård.

Fullt hus hos IOGT

Det var fullt hus og god stemning hos IOGT Bryn da de nylig inviterte til seniortreff med Lars Klevstrand som musikalsk gjest.

NORDRE SKØYEN: Onsdag 11. november kunne IOGT Bryns leder Per Janssen ønske nær 100 fremmøtte velkommen til seniortreff på Nordre Skøyen hovedgård. Han overlot deretter ordet til tidligere statsråd og formann i IOGT i Norge, Bjørn Schau, som ga eksempler på hva IOGT driver med i inn- og utland.

– Schau avsluttet med en appell til forsamlingen om å støtte IOGTs arbeid, enten som medlem eller medspiller, og nevnte spesielt kampanjen "Hvit Jul". Den vil fokusere på hvordan barn føler seg ille berørt av foreldrenes alkoholbruk i tilknytning til julehøytiden, forteller Per Janssen.

Visesang

Etterpå var det visesanger Lars Klevstrands tur til å slå an tonen.

– Med sin klare og malmfulle røst og smakfulle gitarspill presenterte han et bredt sammensatt program med viser av Alf Prøysen, Erik Bye og Evert Taube, sier Janssen.

Lars Klevstrand fikk god kontakt med publikum fra første tone, og la også opp til allsang.

God mat og lotteri

Etter en times flott visesang ble det invitert til deilig bevertning bestående av kaffe, rundstykker og kake. Arrangementet ble avsluttet med et mini gratislotteri hvor en rekke gevinster ble trukket på inngangsbilletten.

– Vi har mottatt økonomisk støtte fra bydelene Alna og Østensjø for å kunne gjennomføre arrangementet, sier Per Janssen, som håper å kunne gjenta suksessen med flere seniortreff i tiden som kommer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere