Fullt hus og 100 kilo kake

Det tok ikke lang tid før 100 kilo marsipankake fikk bein å gå på da Røa senter åpnet.

Røa: Sist torsdag spanderte Baker Hansen 100 kilo marsipankake på de besøkende under åpningen av Røa senter. Det tok ikke lang tid før senteret ble fylt av gamle og nye kunder. Det er ikke tvil om at kundene tok imot senteret med åpne armer. Lokalene ble behørig kommentert rundt kaffe/marsipanbordet.
- Dette har vært etterlengtet og førsteinntrykket er veldig bra, sier Berit Vist Oven.
- Vi er spent på hvordan Meny er blitt. Der har vi vært fast kunde, sier Svein Vist, som forsikrer om at kaken smaker bra.
Disken hos Mester Grønn er allerede full av kunder og Kine Søby får bundet en fin bukett.
- Det er blitt kjempefrescht her. Mye bedre enn det var før. Nå skal jeg over å gratulere kollegene i ARK bokhandel med den flotte butikken. Det er de som skal få blomstene, sier Søby.
Ved kassen på Meny treffer vi Bjørn Dirdal.
- Lokalene er blitt større og lysere. Dessuten liker jeg at Meny er blitt romsligere og at vareutvalget er blitt mye større er positivt, sier Dirdal.
På Kaffekoppen sitter en fornøyd kunde og nyter nytraktet kaffe sammen med avisen.
- Jeg er rett og slett imponert over så mange forskjellige miljøer og bransjer. Jeg liker de moderne og rene linjene i lyse og trivelige lokaler. Jeg må også si at Kaffekoppen er veldig bra, sier kunden, som en uoppmerksom journalist glemmer å notere navnet på.
På Saxen sitter kundene på rekke og rad. I en frisørstol blir Ida Marie Hansen klippet av frisør Sandra Iselin Hjerpaasen.
- Jeg er positivt overrasket. Saxen har fått så lekre lokaler. Her trives jeg, sier Hansen.
I mellomtiden er senteret blitt fylt av folk som benytter seg av alle åpningstilbudene. Rundt oss hører vi gjenkjennende rop når gamle kunder kommer inn i lokalene til butikker som har vært stengt under ombyggingen. Ikke uventet er det å se blide og fornøyde representanter for senterledelsen som mottar gratulasjoner. So far so good.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.