RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fullt hus på Stovner Live

– Dans er så mye mer enn dans, sa Aymane Zamour etter fargesprakende show på Stovner lørdag.

STOVNER: – For oss var det en det en glede å stille opp! I arbeid med barn og unge ser man hvor viktig det er å skape gode og sunne møteplasser. Dans er ikke bare dans, det har en pedagogisk og holdningsskapende funksjon, og hjelper de unge å holde seg borte fra dårlige miljøer, forteller Aymane Zamour.

Hun er leder for dansegruppa The Planet, som sammen med Chris Bako, Emire og Lillebror, var noen av artistene som stilte opp gratis for å underholde de 350 oppmøtte.

Utsolgt

Ungdommene bak arrangementet har siden september i fjor lagt ned mange timer arbeid i å booke artsiter, promotere arrangementet og hyre frivillige til arrangementet.

Arrangør-jentene får skryt for innsatsen fra instruktørene på Arrangørskolen på Rommen.

– Dette ble kjempebra, og vi er veldig fornøyde med innsatsen! Alle bilettene ble utsolgt, og vi har til og med måttet si nei til folk i døren på grunn av plassmangel, forteller Khanh Bao Pam (15) som er en av fem jenter bak arrangementet deltatt på arrangørskolen.

Håper på gjentakelse

– Vi har stått for det meste av planleggingen selv, men har fått hjelp fra Norsk Musikkråd, og penger av Ungdomsrådet til å finansiere arrangementet. Dette er første gang noe slikt skjer her på Stovner, og jeg håper dette er noe vi kan gjøre igjen, avsltter Khanh.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere