RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fullt samfunnshus

Det var trangt om plassen da 1. mai ble feiret på Grorud samfunnshus søndag kveld. Steinar Saghaug holdt appell og de musikalske innslagene var mange.

Grorud: Stemingen var god og oppmøtet stort på Grorud samfunnshus søndag kveld. Rundt 150 personer hadde møtt opp for å markere 1. mai.

Internasjonalt samhold

I sin appell snakket Steinar Saghaug om hvor viktig sangen er som kulturell uttrykksform.
- Sangen har stått sentralt i arbeiderbevegelsens historie som politisk kampmiddel, sa Saghaug. Han mener det er viktig å ta vare på de gamle sangene og føre dem videre til nye generasjoner.
Internasjonalt samhold er tema for årets 1. mai-markeringer.
- Mange kamper har vi vunnet, men vi har ikke vunnet dem for alltid. Kampen for fellesskapsløsningene og for at alle skal ha like muligheter må kjempes på ny og på ny, sa Saghaug.
Han mener vi må skape et globalt velferdssamfunn slik vi bygget det norske.
- Det internasjonale samfunnet må bli et bedre folkestyre og et sterkere rettssamfunn, der ikke den sterkestes rett rår, forklarte en engasjert Saghaug.

Ulike musikkinnslag

Det var lagt til rette for mye allsang på Grorud samfunnshus søndag kveld, og de fremmøtte sang med av full hals. Pianist Birgit Jøkling akkompagnerte på allsangene. Det var også salg av lodd og kafeteria der det ble solgt kaffe og kaker.
Koret Nordlys deltok med vakker sang. Hege Rimestad og Lars Lothe bidro også med sang og musikk foran et lydhørt publikum.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere