RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fullt trøkk og tråkk

Bydel Grorud var sist ut med UKM i dalen denne gang, men stilte like godt dobbelt opp. Scener både på Eastside og i storsalen på Samfunnshuset.

GRORUD:  Selv en relativt spalta utsendt Lokalavismedarbeider hadde vansker med å være to plasser på samme tid. Da den utsendte i tillegg var en av jurymedlemmene for danserne og raperne i storsalen, blir det ikke så mye røffe riff i denne omgangen.

 

Bilder fra UKM Bydel Grorud

 

Slående og hardtslående

Hele 15 innslag på bandscenen.

– Det har vært stapp fullt og stor stemning hele tida, og mange bra band, sier vokalist i False Symphony, Rose Kristensen backstage.

Og for å ta de som avslutta først. Nykommer med et i alle fall slående navn, "Før du blir skada". Litt rustete men på god vei.

Made in China blir bare bedre og bedre, og trive tydelig i rampelyset. Driv og ganske så rått.

Den utsendte fikk så vidt med seg slutten på Beat The Clown sitt innslag. Original besetning, bra sound og rosa cowboyhatt som har sine to tvillinger på Stovner.

Dynamisk

Hverken danserne eller raperne hadde de beste omgivelsene for sitt artisteri. Når gulvet i storsalen også skal være scene, blir det langt fram til publikum. Et publikum som i alle fall lot seg høre. Ellevilt til tider.

– Vi har jo våre favoritter og skal hei de fram, sier Kine.

Hun sitter sammen med tre venninner og venter på forestillingen

Tre dansegrupper var i aksjon. Wanted som showoff, siden de allerede hadde mønstret i Bydel Alna.

Second Twisted et nytt og rent ut friskt innslag. Stramt og gnistrende.

Mix har fått et år til på seg, og leverte en flott dynamisk presentasjon. Og ble belønnet med en tur til fylkesmønstringen.

Publikumstekke

Raperne var mange og ganske så oppegående.

Insane, som for anledningen hadde fått med seg K-boy på scenen, har utstråling. Kvass beat som understreker tekstene. Og ikke minst bra kommunikasjon med publikum. Tur til fylkesfinalen på ham.

Eller var Groruddalens Frie Filmere på lerretet i storsalen. "Livet fra et annet perspektiv" hadde en utrolig morsom førstesketsj og filmskaperne fra Romsås gikk også videre.

 

Resultatene fra bandmønstringen kommer senere.

 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere