RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fullverdig posttilbud

Torsdag 9. mars lovet informasjonssjef Merete Bergeland Jebsen i Posten Norge at de skulle få orden på posttjenesten i Prinsdal. Nå er brikkene på plass.

Prinsdal: I forbindelse med eierskifte i Kiwi-butikken i Prinsdal senter, har det vært vanskelig å få til full posttjeneste her. Det har stort sett bare vært pakke-ekspedering, sier informasjonssjefen. Men nå er kontrakt på plass, og fra 2. mai skal Prinsdal-befolkningen igjen ha en fullverdig posttjeneste i butikken.

Dette betyr at stedet kan ta alle typer posttjenester?

Ja, da blir det en fullverdig Post-i-butikk-tjeneste.

Tidligere var det også et postkontor på Hauketo. Kan det bli aktuelt med en løsning for befolkningen også i dette området?

Vi har foreløpig ikke noen planer for Hauketo, så befolkningen der må bruke Holmlia eller andre av de omkringliggende postkontorene eller post-i-butikk-skrankene, sier informasjonssjef Merete Bergeland Jebsen i Posten Norge til Nordstrands Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere