RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fra lanseringen av Age of Conan i Holmenkollen. Foto: Alexander Synstad
Fra lanseringen av Age of Conan i Holmenkollen. Foto: Alexander Synstad

Funcom satser videre på Conan

Resultatene har begynt å bedre seg for Skøyen-baserte Funcom.

SKØYEN: Det kommer frem i en kvartalsrapport presentert av selskapet i dag tidlig.

- Selskapet har, basert på resultatene for sommerkampanjen, besluttet å fortsette spillutviklingen og salg og markedsføring av Age of Conan, med det mål å øke antall kunder, skriver selskapet i kvartalsrapporten ifølge næringslivsnettstedet E24.

Halverte inntekter

Selskapet for seg at inntektene vil ligge på mellom fem og seks millioner dollar de nærmeste månedene - hovedsakelig fra abonnenter på Conan.

Selskapet halverte inntektene i andre kvartal sammenlignet med det samme kvartalet i 2008, noe som skyldes at selskapet slapp Age of Conan i andre kvartal i fjor, og dermed fikk salgsinntekter fra spillet.

Bedre resultat

Men resultatet er betydelig bedre, selv om det fortsatt er i minus. Driftunderskuddet er redusert fra 5,6 millioner dollar til 728.000 dollar.

I tillegg til å videreutvikle Age of Conan, utvikler Funcom nå et nytt onlinespill kalt The Secret World., som også fårstøtte av Norsk Filmfond.

- The Secret World utviklet seg svært godt i andre kvartal, og flere av nøkkelfunksjonene i spillet er nå ferdigutviklet, skriver selskapet i en en pressemelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere