RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fungert veldig bra

På Vestli aktivitetshus "The Planet", har de hatt nettsider i tre år. Ungdom har kommet helt fra Bærum for å få med seg show de har lest om på nettet.

Vestli: Det har fungert veldig bra i forhold til det formålet vi hadde med sidene, og det er jo å skrive om aktiviteten på huset, hva som skjer her, sier Tanvir Ul Hassan, leder på "The Planet".
Blant ungdommene her er vi kjent for å være først ute med alt, de sjekker sidene for å holde seg oppdaterte, sier Hassan.

Gruppesider

I likhet med Fossums tanker om å lenke opp til ungdommenes hjemmesider, har "The Planet" sider for flere av gruppene som bruker huset som øvingslokale.
CN Crew, Inferno Crew og Inferno Chics har alle hjemmesider med bilder og informasjon om opptredener og medlemmene.
Det er viktig at medlemmene og andre ser hva som blir gjort her på huset, det kan jo være en inspirasjonskilde, sier Hassan.

Samarbeid

Oppdatering og innholdet på siden er et samarbeid mellom Hassan og ungdommen, og de har planer om å utvide og legge til forskjellige emner og funksjoner på siden, men detaljene vil ikke Hassan ut med.
Nei, det kan jeg ikke si enda, sier han lurt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere